Snelle WordPress Hosting

Krachtige webhosting mét een CDN, onderhoud en beveiliging. Agency insginia biedt het allemaal aan in één dienst. Wij updaten uw website dagelijks, beschikken over snelle hosting & rapporteren maandelijks over de stand van zaken. Wel zo handig!

Managed Hosting

All-in WordPress Webhosting

Snelle SSD servers

Agency Insignia maakt gebruik van een snelle SSD VPS. Ook kan de klant kiezen voor een CDN. Snelheid wordt steeds belangrijker voor Google, dus dit is zeker weten mooi meegenomen!

Optimalisatie

Wanneer deze add-on gekozen wordt dan optimaliseren wij alle componenten van de wordpress website. Het is niet ongewoon dat websites van klanten hierdoor binnen 0,5 seconde laden!

Onbeperkte data & mail

U kunt bij ons zo veel mailadressen en mails ontvangen als u wilt. Ook hanteren wij geen harde limieten voor data, websitegrootte & bezoekersaantallen. Er is slechts sprake van een 'fair-use' regeling.

Beveiliging

Onze servers beschikken al over een firewall & virusscanner. Toch kunnen websites met deze add-on nog beter beschermd worden. Tevens is het mogelijk om gebruik te maken van 2FA.

Updates & backups

Dagelijks updaten wij zowel de plug-ins, als het thema en de wordpress installatie. Verouderde versies vormen namelijk een risico voor de beveiliging en snelheid van de website. Ook maken wij elke dag backups.

Rapportage & Support

Wij rapporteren maandelijks, onder andere over updates & uptime. Wanneer ook voor het seo dashboard gekozen wordt is er ook rapportage over bezoekers & seo. Vragen? Stuur dan 24/7 een mail of appje naar support.

Werkwijze

1.

Domeinnaam registreren of verhuizen

Allereerst dient er een domeinnaam zijn. Is die er al? Dan gaan we die verhuizen of naar onze servers ‘toewijzen’. Is er nog geen domeinnaam? Dan registreren wij die op de naam van de klant zodat het eigendom te allen tijde bij de klant blijft. 

2.

Website & mail aanmaken of verhuizen

Dan vindt de verhuizing van de website plaats. Nog geen website? Geen probleem, een website laten maken kan ook bij Agency Insignia (WordPress Webdesign). Hetzelfde geldt voor de mail, óf die worden meeverhuisd óf aangemaakt.

3.

Plug-in & CDN instellen (CDN optioneel)

Wanneer de vorige stappen zijn doorlopen installeren wij de plug-in(s) die onze diensten mogelijk maken. Te denken valt dan aan bijvoorbeeld een beveiligingsplug-in. Wanneer gekozen wordt voor pakket 2 of 3 stellen wij ook het content-delivery-network (CDN) in.

4.

Snelheid optimaliseren & extra beveiligen (optioneel)

Indien pakket 2 of 3 is aangeschaft zullen wij de wp website ook optimaliseren en extra beveiligen. Bij de optimalisatie valt te denken aan onder meer het optimaliseren van afbeeldingen (vaak de oorzaak van een langzame laadtijd) & instellen caching. De beveiliging bestaat ook uit meerdere onderdelen waaronder het instellen van security headers & website hardening. Een ssl-certificaat is standaard onderdeel van alle paketten.

5.

Dagelijks onderhoud & backup

Het dagelijkse onderhoud bestaat uit het updaten van de plug-ins, het thema & WordPress. Ook wordt er elke dag een back-up aangemaakt en 30 dagen bewaard.

6.

Monitoring & Maandelijkse Rapportage

Wij houden de gehoste websites & de host zelf goed in de gaten, uptime controle is hier onderdeel van. Elke maand sturen wij een rapport van onze werkzaamheden inclusief interessante basisinformatie over de website zelf.

Onze beloftes en garanties

Snelheid

Dankzij onze hardware en configuratie garanderen wij onze klanten snelle & optimale webhosting

Uptime & Monitoring

Wij houden de websites die wij hosten goed in de gaten en garanderen een hoge uptime (±99.99%)

Rapportage & Support

Elke maand rapporteren wij over onze werkzaamheden. Ook kunt u altijd bij ons terecht voor ondersteuning

Maandelijkse Tarieven

+ Eenmalig €49 opstartkosten, minimale duur 6 maanden

Webhosting

€59

Webhosting ++

Performance

€99

Veelgestelde vragen

Wat houdt het onderhoud precies in?

Elke dag updaten wij de componenten van de website. Hieronder wordt verstaan: de plug-ins, het wp thema & wordpress zelf. Bij pakket 2 en 3 komt er bij het dagelijks onderhoud ook optimalisatie en beveiliging om de hoek kijken.

Krijg ik toegangsgegevens van de hosting?

In beginsel krijgt de klant geen inloggegevens van de hosting zelf. Wij bieden namelijk een all-in dienst waardoor de klant geen omkijken meer heeft naar de hosting. Vaak hebben de klanten toch niet zoveel kennis van hosting. Wanneer dit een probleem is valt er wel het een en ander te regelen.

Welk pakket is het beste voor mijn website?

Wanneer de klant alleen op zoek is naar managed hosting waarbij updates en back-ups zijn inbegrepen raden wij het normale webhosting pakket aan.

De meeste bedrijven zijn echter gebaat bij managed hosting waarbij ook de snelheid en beveiliging gewaarborgd worden. Hier raden wij het webhosting ++ pakket aan.

Voor de klanten die een webshop hebben en/of echt het meeste uit hun website willen halen bieden wij het Performance pakket aan.

Wat houdt het SEO dashboard in?

Allereerst is het mogelijk de producten van Google (analytics en search console) te koppelen aan het SEO dashboard. Zo krijgt men met behulp van maar één dashboard inzicht in alle websitegegevens die nodig zijn.

Daarnaast is het ook mogelijk om een seo-audit uit te laten voeren en zoekwoordposities in Google bij te houden. Wij bieden in aanvulling hierop zelf ook een zoekmachine optimalisatie-dienst aan (WordPress SEO).

Wat is een CDN? Heb ik deze nodig?

Een CDN is een content delivery network‘. Het zorgt ervoor dat de inhoud (tekst, script, afbeeldingen etc.) van een website sneller en efficiënter afgeleverd wordt bij gebruikers. De website laadt dus sneller. Vrijwel elke website heeft baat bij het gebruik van een CDN.

Grote hostingpartijen bieden goedkopere hosting.
Heb ik jullie webhosting echt nodig?

Deze hostingpartijen zijn in staat goedkope hosting te bieden omdat zij gebruik maken van ‘shared webhosting’, ofwel hosting dat gedeeld wordt met legio andere gebruikers en websites. Het grote nadeel is dat er vaak pieken in het datagebruik zijn waardoor de andere websites langzamer laden. Ook betreft dit geen managed hosting en is er geen optimalisatie en beveiliging. Dit is dan de taak van de klant zelf.