Modern WordPress Webdesign

Elk bedrijf heeft een online aanwezigheid nodig. Wij bieden die aan in de vorm van een moderne & responsive wordpresswebsite. Momenteel draait 37% van alle websites wereldwijd op WordPress, een veelgebruikt en bewezen CMS dus. WordPress website laten maken? U bent bij Agency Insignia aan het juiste adres.

Wordpress Webdesigner

Op maat gemaakt webdesign

Snelle website

Onze websites zijn snel. Anno 2020 is snelheid een belangrijke factor voor zowel zoekmachine optimalisatie als UX & UI. Dit verhoogt het aantal conversies & zorgt voor een beter websiterendement.

Maatwerk

Zoals geen enkel bedrijf hetzelfde is zou ook geen website hetzelfde moeten zijn. Een one-size-fits-all oplossing is niet de manier. In onze samenwerking houden wij rekening met de wensen van de klant.

Modern webdesign

Een website is een essentieel onderdeel van het bedrijfsimago en reflecteert onder andere de doelen en selling points van uw bedrijf. Daarnaast is modern webdesign belangrijk voor de user Experience.

SSL-certificaat

Het is van belang dat kwaadwillenden niet met uw websitegegevens aan de haal gaan. Om dit te voorkomen installeren wij Security headers & een SSL-certificaat. Dit komt uw posities in Google ook ten goede.

SEO optimalisatie

Al die bezoekers en leads komen niet vanzelf. Daarom is het belangrijk dat een website goed geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Dit bereiken wij onder andere door het toepassen van technische- en onpage SEO.

Efficiëntie

Onze workflow is geoptimaliseerd, zo maken wij gebruik van WordPress & een pagebuilder om snellere ontwikkelingstijden te bieden. Zo zijn wij in staat tegen concurrerende tarieven een mooie website aan te bieden.

Werkwijze

1.

Overleg over vormgeving website & verwachtingen

2.

Wireframe ontwikkelen

3.

Domein registreren (indien nodig)

4.

Website maken

5.

Feedback & aanpassingen

6.

Website optimaliseren & beveiligen

7.

Website opleveren

8.

Hosting, onderhoud en/of SEO (optioneel)

Onze beloftes en garanties

Snelle doorlooptijd

Door het gebruik van onze pagebuilder zijn wij in staat korte doorlooptijden te garanderen & toch maatwerk te leveren.

Maatwerk

De websites die wij maken zijn altijd het resultaat van overleg & sluiten telkens aan op de wensen van de klant

Modern & Responsive
WordPress Webdesign

Wij maken moderne websites die geschikt zijn voor alle schermen, met nadruk op UI & UX.

Wat kost een website?

Doorlooptijd 1 – 3 weken, afhankelijk van de dienst

One-Page

€499

Bedrijfswebsite

€1499

E-Commerce

€1499

Veelgestelde vragen

Wat is inbegrepen bij wordpress webdesign?

Inbegrepen
Website, stockphoto’s, contactformulier, mailinglist integratie, basis seo- en snelheid optimalisatie, blog (bij bedrijfsebsite & e-commerce), Google analytics en Google search console integratie, Pagina’s voor algemene voorwaarden & privacyverklaring, Cookiebanner.

Niet inbegrepen
Copywriting & webteksten, Algemene voorwaarden & privacyverklaring, Linkbuilding, Hosting & Onderhoud,

Wat voor seo passen jullie toe?

Technische SEO
Website aanmelden bij zoekmachines, Sitemap maken & doorgeven aan Google, snelheid optimaliseren, Schema & Rich results mogelijk maken, responsiveness, SSL-verbinding

On-page-SEO
Optimale url-structuur, keyword dichtheid, meta-beschrijving, alt-teksten afbeeldingen, interne links

Leveren jullie ook webteksten?

Standaard leveren wij geen webteksten, wanneer u toch op zoek bent naar seo webteksten dan kunnen wij ook dit voor u uit handen nemen. Neem in dat geval contact op voor een offerte.

Wat is WordPress?

WordPress is een Content management systeem (CMS) dat door veel websites & bedrijven word gebruikt. Het wordt ingezet om websites & blogs te beheren zonder dat daar veel technische kennis voor vereist is. WordPress draait op de programmeertaal PHP. 

Wat is UX & UI?

UI staat voor ‘User-Interface’
Het draait hierbij om 

UX is de afkorting van ‘User-experience’
Dit lijkt op UI, maar is toch niet hetzelfde.

Zijn er extra kosten?

Wanneer u bij ons managed hosting afneemt zijn er geen extra kosten, hosting, onderhoud & domeinnaamverlenging zijn dan inbegrepen. Wanneer de klant kiest dit zelf te doen dan vormen deze onderdelen de extra kosten.